Buurtsuper Harry Janmaat

Schrikslaan 25
3762 TA Soest

Tel: 035-601 26 87
info@harryjanmaat.nl
Buurtsuper Harry Janmaat
Buurtsuper Harry Janmaat
Buurtsuper Harry Janmaat
Buurtsuper Harry Janmaat

Over Buurtsuper Harry Janmaat

Wie zijn wij

Onze buurtsuper, de enige in Soest, richt zich op de directe omgeving en buurt en heeft naast het boodschappen doen ook een zekere sociale functie. De bezorgservice gaat van Bilthoven, Huis ter Heide, Soesterberg, Amersfoort, Baarn en natuurlijk in Soest

Wat doen wij

Wij bezorgen de dagelijkse boodschappen bij u thuis, op kantoor of instelling. De gezamenlijke lunch als er geen bedrijfscatering is, de koffie en thee, de koekjes, zuivel, frisdrank, bier en wijn, het toiletpapier, schoonmaakartikelen etc.

Hoe werken wij

Wij vragen de klant voor 15.00 uur de bestelling per mail door te geven, zodat we bij de bakker, de slager en de groenteboer waar wij mee samen werken, kunnen bestellen wat er aan verse producten nodig zijn. Dan zetten wij de kruidenierswaren klaar in opklapbare kratten en verzamelen de order. De volgende ochtend worden de verse producten erbij gedaan, zoals vers brood, verse vleeswaren en verse salades. Dan staan de bestellingen klaar en worden de bestelbussen geladen.

Ons doel is de lunchbestelling voor 12.30 uur op de kantoren aan te leveren.

De Zorg

De zorgmarkt is een van de belangrijkste groeimarkten van het land. De vergrijzing van ons land neemt immers jaarlijks toe. Maar ook het aantal mensen met een zorgbehoefte. Dat vraagt dan ook om de juiste aanpak .

Want de zorgontwikkelingen gaan snel door met kleinschalig wonen! Vandaar dat u binnen Buurtsuper Harry Janmaat alles vindt om iedere locatie of behoefte optimaal in te kunnen vullen. Vandaag bestellen, morgen afleveren. Het klinkt simpel en dat moet ook. Maar achter deze eenvoud gaat een uiterst slim logistiek proces schuil, gebaseerd op kennis, samenwerking en flexibiliteit.

Hierdoor slagen we er elke dag opnieuw in om aan al je wensen te voldoen. Al onze procedures en werkmethoden lopen via de geldende HACCP normen en ISO certificeringen. 

Online Bestellen
Openingstijden
Maandag08:00-18:00
Dinsdag08:00-18:00
Woensdag08:00-13:00
Donderdag08:00-18:00
Vrijdag08:00-18:00
Zaterdag08:00-15:00
Extra voordelig
Gember VERS
Mandarijnen
Mineola`s
NIEUWE OOGST!
Sinaasappelen navel
Sinaasappelen pers, net